Music in my soul. ♥

Vet ni hur jobbigt det är att ha musik i bara ena örat? Mina lurar gör juh lite som dom vill, så just nu är det bara ljud i högra luren, så jag känner mig döv på vänster öra. Lite obehagligt kan jag juh säga. Längtar lagoom till jul, för då ska det bli ny mobil! Det har jag bestämt. ;)

Kommer några bilder från subway med Jennifer idag. ♥



The rose. ~


It's the heart afraid of breaking, that never learns to dance.
It's the dream afraid of waking, that never takes the chance.
It's the one who won't be taken, who cannot seem to give.
And the soul afraid of dying, that never learns to live.


sarah tycker till.



En del ser bloggar som något ytligt. Det gör inte jag. Visst, en del bloggar kan man få ett ytligt intryck av, men det betyder inte att personen som driver bloggen måste vara ytlig? En blogg är juh en chans att få visa vem man är, eller åtminstone en sida av vem man är. Bara för att man lägger ut bilder på vad man har på sig för dagen, betyder väl inte det att man är ytlig? Det är juh en chans för andra att hitta tips bland kläder. Ser man kläder/saker på nåns blogg som man gillar, kan man juh alltid fråga vart den/det finns att köpa och vad det kostar. Det är juh ungefär som att se tips om sånt i tidningar. Och att lägga ut bilder på sina kläder visar juh vad man har för stil, och att våga stå för sin egen stil och smak är väll endå en bra sak? Sen om nån kan verka ytlig, så kan man aldrig veta, om man inte känner personen IRL då. Att dömma nån till fjortis, bitch, ytlig osv pågrund av bloggen, är som att dömma nån efter bara en av dens sidor. Hela ens liv får inte plats i bloggen, och när den inte gör det, kan man inte se alla personens sidor. Alltså vet man inte om någon annan sida väger upp den "ytliga". Jagmenar.. om man skriver bara om kläder och utseende i bloggen, så vet kanske inte dom som läser om man t.ex är väldigt omtänksam och går mycket på insidan, för de ser bara den ytliga sidan i bloggen. Om ens den sidan är ytlig. Aja, jag sammanfattar det såhär; döm inte någon efter bloggen, den är trots allt bara en sida av personen.

Träning, för en gångs skull.

Gissa vad jag ska göra nu?
jo, jag ska packa och dra iväg och träna med pelle&patrik.
suck.. jag känner mig som en fettklump bredvid dom 2.
menmen, åtminstone ett plus att jag tränar över huvud taget.


pelle&patrik till vänster och jag till höger på bilden. (:

Lite äldre besökare ;)


haha, jag visste inte ens att 88-åringar hade bdb.

29 september

Dagens;

tröja - gina tricot
linne - jc
jeanstights - hollywood
shal - vetinte


det var bättre förr. ;)



Hur länge har chokladbitarna i plopp sett ut såhär?
Och finns inte dom gamla bitarna kvar? :o Det suger i så fall.

Emelie Mayor. <3

Emelie mayor, jag älskar dig sötnos!
underbaring! du är bäst. puss på dig!

Pluggpluggplugg, jag tror jag dör!

Hallådär. Sitter inne på mammas jobb, tog 18.10-bussen hit. Mamma jobbar över ikväll, så då tänkte jag att om jag endå ska plugga så kan jag juh lika gärna plugga med sällskap. Får skjuts hem till Patrik sen, sover där inatt. Kommer bli en hel del plugg för oss där också. Suck, det är nästan det enda jag gör nu! Bloggar, pluggar och är med Patrik. Jag tror jag blir galen, men måste verkligen lägga all tid som behövs åt skolan, dåliga betyg vägrar jag få. Perfektionist kanske är ordet, men jag klarar inte ett ig eller g. Har vg som minimum. Förutom i gympa, där sätter jag gränsen på g. Gympa är juh.. vad ska man säga.. inte min starka sida. Hehe. Men idag var det faktist kul! Från början ville jag inte alls vara med, för några i klassen hade sagt att vi skulle springa 5km. Asså, jag+springa=glömdet! Så blev måttligt glad när jag fick reda på att vi skulle vara inne i gympasalen och spela innebandy i stället. Blev riktigt kul. Med strumpor på det golvet blir man som bambi på hal is, det märkte jag idag, hah. Aja, ha en mysig kväll va. puss!

Blondie, or what?


_______________________________________________________________

Här förundras lilla jag över vad som har hänt med spotify.

Och här ger min pojkvän mig svaret.

Jag hade visst lyckats trycka "shuffle"-knappen.
Applåder till mig, jag visste inte ens vart den där blandaknappen fanns.

Patrikhelg. ♥

Hela helgen tillbringades hos Patrik. Lördagkvällen var vi ut en sväng till stugan och sen ut och grillade, det var sjukt mysigt. Annars har vi inte gjort speciellt mycket, mest slappat. Drog in på rockskolan idag klockan 2, sen hem och fortsatte städa ut saker ur rummet. Har kommit igång lite nu, fått ut alla saker. Utom datan då, den får jag ha kvar några dagar till som tur är. Men sen kan ni juh räkna med lite dålig uppdatering ett tag. ); Nu blir det i alla fall lite plugg, kan juh behövas.

Har i alla fall börjat planera. Med andra ord: Kalender. Skriver in alla prov, läxor, rockskoleträffar, när jag bestämt med någon kompis eller patrik osv. Antar att det blir mycket med rummet nu också, kommer bli så nice när det blir klart! Men i alla fall, med en kalender kan jag juh hålla någolunda koll på när jag är uppbokad och inte. Vilket gör det enklare att veta hur många dagar jag har på mig att plugga och så. För en gångs skull har jag faktist åtminstone lite koll på mitt liv.
Tummen upp för det. (;


I LOVE YOU ♥

Sover hos Patrik inatt! puss


MÖ$$A ~

Jc i Söderhamn är juh omgjort ganska nyligt, och ganska mycket snygga kläder där nu. Så jag passade på att köpa en mössa eftersom mamma var med på att betala. (;


Försvunnen Patrik. ♥

You know that you just don't know. Satt nyss här och pratade med Patrik, men nu är han försvunnen från msn&sms. Helt borta! Svarar inte när jag ringer heller. Han somnade väll, haha. Prao i morgon föresten. Får väll se hur det kommer bli, de tidigare gångerna har väll inte varit så jätteroliga..


I'm gonna make it alright, but not right now.

Som sagt, söker inte styrkan, bara viljan. Nu är det väll på tiden att även jag växer upp? Jag har nästan aldrig hjälpt till hemma eller nått sånt. Always the easy way. "Det kan jag göra senare.." och "Det hinner jag sen!", men jag hinner juh aldrig. Alltid läxorna i sista sekunden, städar aldrig rummet förän mina föräldrar blir riktigt arga på mig och hotar med att jag inte får vara med nån och sånt förän jag städat. Så nu är det väll på tiden att även jag börjar ta ansvar för skolan och mitt eget liv. Jag kan också vara ansvarsfull, jag måste bara finna viljan att orka vara det. ~


jag&min brutta på bilden. (; jag älskar dig emelie! ♥


So much to mention, but you can't find the words.

Sitter här med en skål fil med banan&äppelbitar i jag. Kom hem från stan för ett tag sen, var där med Jennifer och Patrik. Vi var och kollade runt bland affärer och käkade på subway, mysigt har vi haft. Senare blir det nog plugg. Har prov i biologi om precis en vecka, så lika bra att börja med pluggandet. Puss. ~


Bäst på orientering!

Jag rör mig framåt, men kommer bara längre och längre bak.
Oaktiv i bloggen. Förlåt för det, men har inte varit nå sugen på att skriva. Har tillräckligt mycket med svenskauppsatsen, som tydligen skulle vara inne på onsdag, i morron alltså! Så jag sitter här och jobbar häcken av mig med den just nu. Hoppas på att svenskaläraren Claes gillar den, annars är juh allt slit i onödan. Sen har jag tyska och svenskaläxa till i morron också, som jag inte har gjort än, men dom ska göras. Senare.

Gissa vem som för första gången (i sitt liv) klarade orientingsbanan på idrotten idag då? ;) WOHO. Jag och Jennifer hittade alla kontroller och fick väll en gaanska bra tid endå? Bra tid för att vara oss, kan man juh säga. Fast det var lite problem med 3:an, den var som bortblåst. Men tillslut så hittade vi den i en grop i skogen.


Patrik. ♥

SöNdAg

Varför är söndagar alltid så jobbiga? Man blir liksom stressad när man ska förbereda sig för en ny vecka. Jag blir jätterastlös och sitter typ och kollar på klockan stup i kvarten. Väntar på måndag så man får börja om på nytt. Kanske ska sätta mig och skriva klart svenskauppsatsen, den ska vara inne senast på fredag, och jag har skrivit typ 4 sidor. Urk..


gillar bilden.

20 september

Mysigt igår när vi var och grillade. (: Fast det var väll lite saker som inte blev som det skulle också men, det mesta blev juh bra tillslut. Till exempel grillgrejer. Ingen hade tänkt på att ta med nått, men vi letade upp en grillplats och sen stack några och hämtade ved och några hem och hämtade grillgrejer osv. Så det löste sig. Åkte hem vid 11 - halv 12 inatt. Trött somfan var jag då och höll på somna när jag pratade med Patrik i telefonen. Upp vid 10 i morse när en kille från Bollnäs och nån från Hudik kom hit och skulle köpa min soffa och säng som vi annonserat om i tidningen. Så nu är det klirr i nyarummet-kassan. (; När pappa kommer hem ska vi juh börja rusta mitt rum. Nya tapeter, nytt golv, måla om garderoberna, sätta upp nya hyllor, köpa lite nya saker och möblera om en massa. (:

Nu har jag nyss stämt gitarren min, den lät juh ganska förjävligt efter att ha stått orörd i flera månader. Det kommer i perioder det där, ibland kan jag sitta varje dag med gitarren och bara nöta, medans den andra gånger får tillbringa en längre tid i nått hörn eller där jag oftast har den - i garderoben. Kollade på idol för en stund sen, har juh missat det i stort sett hela veckan, så satt och kikade på lite repriser idag. Men det blir lite tröttsamt efter ett tag, så jag gav upp. Nu väntar jag bara på att jag ska få träffa Patrik. Han skulle iväg och käka med familjen eller nått, så vi kanske skulle vara med varandra efteråt. Hoppas på det, för jag saknar han.


grillkväll igen (:

Nu bär det strax av till Söderala med Emelie&Anna, träffar grabbarna där också ska vi iväg och grilla. (: Om det blir glest mellan inläggen här på bloggen så beror det på att min dator är hur seg som helst, så alltid bara laggar och hänger sig. Men ska försöka ha tålamod att komma in på blogg.se lite oftare. ;) puss!


fredagkvällen räddad

Jennifer räddar min fredagkväll!
vi tar nog nån tur genom sandarne,
sen ikväll blir det idol+glass! mmmums.


Fridaynight.

Det är helg. Men vad ska jag med helg till? Bara jag hemma ikväll, och kan inte vara med Patrik. Kaanske möjligtvis i morron, hoppas på det i alla fall. Men får inte sova hos nån - på hela helgen. Antar att mamma tycker att jag i stort sett har flyttat till Patrik, vilket jag inte skulle ha nått emot. ;) Kanske träffar Jennifer sen, så slipper jag vara ensam, plus att vi alltid hittar på nått kul att göra. Men jag saknar Patrik. <3

Hoppas det blir grillkväll i morrn! Fiiifan va mysigt.


i miss the summer. och jag är knappast den enda antar jag.


Wait and bleed.


just dance, gonna be okay, just dance.~

Spotifyproblem!

Det är nått seriöst fel med mina spotifylistor!

Om jag trycker på en låt och lyssnar på den, så förväntar jag mig att låten efter den i listan ska spelas när den första är slut. Men så är det inte längre, det var så för nån månad sedan, men nu hoppar det bara fram och tillbaka och vilken låt som helst i listan spelas. Varför är det så? Är det jag som är korkad och lyckas tryckt på nått, eller är det nått fel? Vet ni vad som kan ha hänt?
Komentera och hjälp mig!


My life would suck without you ~

Var på fotboll med Jennifer nu ikväll. Söderhamn - Bollnäs. Tyvärr förlora Patrik och resten av Söderhamnarna, och det var svinkallt på läktaren, men jag & Jennifer hade riktigt kul i alla fall. Med våran lite småperversa humor kan man juh aldrig ha tråkigt, hehe. (; Nu har jag lite läxor framför mig, har gjort engelskan, tyskan & svenskan, men måste fixa klart biologin till i morron.
Lyckad kväll i alla fall! puss


jag och jennifer.
<3


två flugor i en smäll

Så tänker Jennifer när det gäller killar. ;)
fast vilka de killarna är ska vi inte gå in på, hehe. ;>


Stampe.<3

Idag och i morgon är dagarna som inte borde finnas.
Men det blir bra, du får det bra i himlen älskling.

Stampe, jag älskar dig, och glömmer dig aldrig. <3

I went to bed I was thinking about you,
Aint the same since I'm living without you.
All the memories are getting colder.
All the things that I wanna do over.

Went to bed I was thinking about you.
I wanna talk and laugh like we used to.
When I see you in my dreams at night.
It's so real but it's in my mind.

And now I guess this is as good as it gets.

Don't wake me,
Cause I don't wanna leave this dream.
Don't wake me,
Cause I never seem to stay asleep enough.
When it's you I'm dreaming of,
I don't wanna wake up.


Ett halvår!

Idag har jag och Patrik varit tillsammans i precis ett halvår! Så om ungefär en halvtimme ska vi in till stan och käka på dragonen och fira. (; Sen ikväll sover jag hos han, supermysigt kommer det bli! Jag älskar dig Patrik!

and this is how i look right now. ;>


Nervösa idolgrabbar

Haha, de bästa som varit med i idol hittills! ;)

7.35

7.35 är klockan, och jag tänkte att jag kunde skriva av mig lite snabbt här innan jag kutar iväg till bussen. Kvart över 8 går den, så jag har juh lite tid på mig endå. Upptäckte när jag kollade på schemat för en stund sedan att det är gympa sista lektionen idag, och klockan 11.20 tar juh vi som praoat bussen tillbaka till skolan, käkar lunch och har sedan de sista lektionerna på schemat (tror jag i alla fall..), så alltså blir jag tvungen att släpa gympakläder fram och tillbaka till stan. Suck!

men nu är det då inte långt kvar till fredag i alla fall! :D

Nattnatt.~

Sjukt trött.
Går och lägger mig nuja,
kan behöva sova lite innan praoen i morrn.
Natt med er!


Söker inte styrkan, bara viljan.~

Still waiting

Nu får det ta och bli fredag tycker jag!
Suck.. Still waiting!


090909

090909. Ganska soft dag. Slutade typ 2 timmar tidigare, för vi slapp biologin om vi tog hem arbetet och gjorde klart det hemma i stället.
Härligt med vikarie vetni. (; I morron är det prao! Och jag är pepp pepp pepp!
Kommer bli hur kul som helst juh. (:

Jag, mamma & Mela gjorde pizza och sen kollade vi på idol. Ingen kan väll ha missat grabbarna som lurade juryn?! Fyfan va jag skrattade! Haha, kom in och låtsades vara hur nervös som helst, sjöng lite, fick nobben av juryn, och den ena av dom drar iväg allt vad han har och springer rakt in i dörren så brillorna och allt flyger all världens väg. Också kommer den andra efter med gh-gitarren i handen och dom springer iväg. Men dom kom tillbaka sen och förklarade sitt skämt. Haha, herregud, jag garvar bara jag tänker på det. :')

Rockskolan drog igång idag! Härligt värre. Så skönt att få börja sjunga igen! Bara längtar tills vi får uppträda och hålla på. Gud va kul! (:

Sen fick jag höra en sak idag som förvånade mig ganska mycket! Satt framför tv:n i morse och kollade på Vakna med the voice, också började dom prata om Lady Gaga, och säger att hon är tvåkönad! Blev så förvånad att jag bara satt och gapade. Men tydligen hade hon erkänt det själv också, att hon är det, så då är det väll så, antar jag?

pizza. (;



Friluftsdag!

Friliftsdag idag! Härligt att slippa lektionerna. (; Friidrottstävlingarna på morronen gick bra, fast var lite trött. Höll knappt på att komma ur sängen i morse.. Efteråt hade vi långlunch och sen drog vi till stan och badade. Superkul hade vi. (: Jag satt på Patriks axlar och Jennifer satt på mina, så vi vinglade fram och tillbaka, 3 personer på varandras axlar, i en ungefär en meters djup pool. Spanska&engelskaläraren Nathalie som var med viftade allt vad hon hade åt oss att vi skulle sluta, att vi måsta vara lugna. Men det var inte tack vare Nathalies vilda viftande som vi valde att ta det lugnt i stället, vi valde det inte ens, haha, utan vi skrattade så mycket att vi ramlade ner i vattnet igen. Jag&Jennifer råkade landa på Johan, ops.. Mela som inte badade knäppte lite bilder med Jennifers mobil, så om jag kommer över dom så hamnar några av dom på bloggen. (: Efter badet följde jag med Patrik hem, vi somnade till lite på bussen, men åkte inte för långt som tur var. Kollade på idol senare, haha, det är alltid lika roligt att se folk som gör allt för att få vara med i tv.

Visst ja, jag lovade innan att knäppa kort på vad jag köpte i Skövde och lägga ut bilderna, men det känns lite onödigt.. Jag kommer endå att knäppa kort på dagens ganska ofta, så ni lär nog få se kläderna från Skövde endå.

This is how i look today. <;

Lila&vitrandig tröja - H&M
Jeans - Gina tricot - de var mörkare från början, har blivit lite utslitna..


Jag vill kasta loss, och lära mig slåss.
Raka av mitt hår, och bäras ut på bår.
Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt,
Lita på sanningen och kväva all gråt.


Geme fredag! ♥

Fredag, fredag, fredag! Shiiit, vad jag längtar! Kan knappt sitta still. Det kommer bli hur mysigt som helst juh! Och tänk.. ett helt halvår! Fast det känns som vi har varit tillsammans längre. Som om det alltid varit han&jag. <3
Jag älskar dig Patrik! ♥


Glasstime

Sitter här och med en glass i munnen och lyssnar på Let me entertain you med Robbie Williams. Tycker den låten är sjukt bra. (: Patrik kommer hit en stund sen, om han kan. Det berodde på om han fick hjälp med moppen eller inte. Men annars så träffas vi juh i morrn i skolan. I morron är det föresten friluftsdag. På förmiddagen ska vi ha massa friidrottstävlingar och på eftermiddagen fick man välja mellan olika aktiviteter. Jag, Patrik, Jennifer & Wickan är några av dom som valt bad på Hällåsen. Det kommer bli superkul! (: Har juh riktigt go'a minnen från friluftsdagen i Sandviken när vi var där på parkbadet i våras, det var en sån där dag som man inte glömmer.

Näe, nu ska jag nog ta tag i lite läxor. Matte, tyska & svenska är det som väntar..


mmmmmums.

Varning på fritids

När 8A har sina praodagar får ungarna på sandarneskolans fritids passa sig, för då kommer nämligen söta Jennifer dit och är förskolefröken! (: Är dom inte snäll kanske hon tar till med sånna här metoder..




titta själv, hon erkänner sina planer. (;


idol 2009

Då vet ni vem som sitter bänkad framför tv:n i morrn!


Är det 16 år man ska vara för att få vara med?
kanske ska fundera på att söka till det om 2 år då..
så slipper juh mela&jennifer tjata i alla fall. (;
Och man vet juh aldrig, tänk om man skulle komma långt. :D


Dagens ~

Dagens.
Randigt linne - H&M
Kjol - Indiska
Tights - Gina tricot


det här är alltså vad jag hade på klassfotot idag. (:

Prao på bilda!

Idag fick vi reda på vilka praoplatser vi har fått. Och jag hamnade på Bilda! Fatta, det är juh superbra. (: Är bra glad att jag inte hamnade på nått dagis eller så, jag har inte tillräckligt med tålamod för att stå ut med småbarn, hehe. Mela och Linnéa fick praoplatser på två olika dagis i Sandarne, och Jennifer hamnade på fritids på en mellanstadiskola i Sandarne, där hennes lillebrorsa går! Haha, syskonkärlek mellan dom två alltså! (;


Wannabe!

Sånna som lever på att tracka ner på andra har juh jävligt dåligt självförtroende,
särskilt när man har en blogg där man låtsas vara någon annan också.
i det här fallet är det en brutta som låtsas vara bloggaren Kissie.

Här är en komentar jag fått i ett inlägg:

och här får du mitt svar!


sorry för dålig kvalité, kanske är lite svårt att läsa. :*
ganska många får sånna här komentarer på sina bloggar ibland,
och det är juh inte så kul.
bloggarna är juh inte precis till för att man tracka ner på andra.
jag tycker komentarer i den här stilen är omoget, vad tycker ni?


<3

Älskling sover här inatt. (:


Home, sweet home. ;>

Home, sweet home. (; Resan hem kändes kortare än vägen dit. Fast det var några timmar i bilen endå. Ungefär 45 mil är det härifrån Söderhamn till Skövde, så man blir ganska trött efter ett tag. Och mina lurar failade juh, så jag fick låna Patriks över helgen, men då visade det sig att det inte är lurarna det är fel på, utan att det måste vara nått med min mobil, eftersom exakt samma sak hände när jag hade Patriks lurar - det är inget ljud i ena luren. Längtar till jul då jag förhoppningsvis får en ny mobil, en som funkar!

klassfoto i morron föresten. urk..

Jennifer, jag & Emelie. <3


Hem från Skövde!

Drar hem nu om några minuter.
Kommer sakna Robbie, men skönt att få komma hem endå.
Längtar till fredag. (; puss


Skövdee!

Hallå! Sitter vid Robbies laptop i Skövde. Har varit och shoppat idag. (: Bilder från det kommer senare, förhoppningsvis i morron. Om ett tag kommer mamma och hämtar oss och vi åker till stugan vi hyrt. Blir väll att mysa, käka popcorn och spela kort ikväll. Saknar Patrik somfan. Och Emelie! Var med dom 2 och Markus i torsdags. Och nu är vi 2 par! Emelie & Markus blev tillsammans då, så grattis till dom. :)

På fredag har jag och Patrik varit tillsammans i ett halvår! Då blir det fira. (; puss!


Tandläkarbesök ;s

Var hos tandläkaren idag. Fick laga ett hål, aj kan man juh säga. Men det gick ganska fort, så det var inte så farligt endå. På hemvägen köpte Jennifer och jag med oss Subway och satte oss i köket och käkade och kollade igenom jultidningskatalogen. Aldrig att jag tänker sälja några jultidningar! Haha, jag är för feg för att springa runt hos folk och fråga alla om dom vill köpa jultidningar. + att de flesta köper av sina barn/barnbarn/vänner/bekanta som säljer, så man får juh endå inget sålt, om man inte känner typ.. alla.


jag och jennifer på bilden.


f ♥ t b ♥ l l

Ni vet inte hur trött jag var i morse! Höll inte på komma ur sängen, orkade inte hålla ögonen öppna ens. Men pallrade mig in i duschen endå, höll på somna där med. Nån timme senare trodde jag att jag hade missat bussen, för när jag kom till busshållsplatsen så var det inte en kotte där. Men efter en stund kom bussen endå. Som tur var. <;

På gympan idag spelade vi fotboll. Först spelade killarna mot killarna och tjejerna mot tjejerna (4 lag alltså), sen slog vi ihop det till två lag och spelade på helplan. Mitt lag vann. (; Vickan tyckte att jag borde börja med fotbolll, och jag är verkligen sugen på det, men jag är juh så himla feg! Men hon och Emilia skulle i alla fall fråga deras tränare om det fanns plats för en till. Så ja, vi får väll se hur det blir med fotboll. Nästa vecka drar juh rockskolan igång också, så man vet juh aldrig hur mycket tid man får över till sport..

Appropå fotboll föresten, så va jag på Patriks match idag.
Tyvärr förlorade hans lag, men dom är bäst endå tycker jag. (: