Trög måndag.

Måndag. Trött somfan och på lite depphumör. Kanske vore bäst att bara läsa igenom läxorna och gå och lägga sig. Men ska till Kika med mamma. Är på spring-humör också, men har ont som bara den i magen & ryggen, så tror inte det blir nå spring idag. Men plugg är i alla fall ett som sitter säkert. Svenska, tyska och engelska.

På fredag åker jag, mamma & mormor till Skövde och hälsar på Robbie, eftersom han fyller år på söndag. Tyvärr kunde inte Patrik följa med, så jag får gå och sakna honom hela helgen. :/ Och mina lurar till mobilen är cp! En av lurnarna är det inget ljud i ibland. Funderar på att köpa nya, men det kanske är onödigt, när jag är nästan 100% säker på att jag får en ny mobil (+lurar) i julklapp. Men hur ska jag då göra i helgen? Låna någons kanske, om det finns nån som är snäll och lånar ut. (a)


I don't care if Monday's black
Tuesday, Wednesday - heart attack
Thursday, never looking back
It's Friday, I'm in love.


Friday i'm in love ♥

Patrik sover här inatt, så vi hörs senare! puss


Patrik ♥

Den här snyggingen hängde med mig hem när vi slutade. Myspys. Jag älskar dig!


Den 11 september har vi varit tillsammans i ett halvår.
Tiden med dig är verkligen den bästa i mitt liv,
och den som betyder absoult mest. Jag älskar dig över allt annat! ♥

Shorts + skor.

Pågrund av att mina skor jag hade på gympan är trasiga, har helplatt sula och är från typ när jag gick i 5:an (går i 8:an nu, mina fötter verkar inte växa mer..), så drog jag & mamma till stan idag och köpte nya, + shorts, eftersom jag har tappat bort dom jag hade (?!) , har ingen aning vart dom har tagit vägen. Aja, dom nya är iaf nice. (:



pumashorts & nikeskor från teamsportia.

1000 meter för mycket.

Idag har jag lärt mig nått:
1000 meter på gympan + converse = ont somfan i fötterna.
Och som pricken över i:et så är min kondition sämst i världen, mest pågrund av att den blev typ nollställd av körtelfebern i våras, och det suger! Men Patrik skulle träna kondition, och frågade om jag ville hänga med. Så.. om han står ut med världens segaste, jatack. (:


fotmördaren nr 1.


filmtime. <;

Nu blir det film med mamma!
'en shopaholics bekännelser' ska vi se.
nån som sett den? puss



S-leken tonight.

S-leken ikväll! och i morron och på söndag också. Sover hos Patrik hela helgen, kommer bli supermysigt. (: Skolan idag var ganska okej. Hade matte första timmen, fick göra diagnos och det gick juh.. sådär. Kommer knappt ihåg nått från i våras, men får väll ta igen det nu. Sen hade vi musik, lunch och engelska. Ganska lugn dag. Slutade vid 2, men jag och jennifer var kvar till halv 4 och väntade på Mela som hade hemkunskap. Tog bussen hem sen (vi har fått nya busskort, som jag inte alls förstår mig på!), och nu sitter jag här. Ska packa, duscha och käka, och sen drar jag till Patrik. Hoppas det blir bättre väder bara, inge kul med regn. puss!


Shopping+fika

Anna och jag var in till stan idag och shoppade och fikade. Det blev ett par jeanstights från Hollywood som jag la pengarna på. Åkte med mamma hem sen, så då stanna vi och köpte med oss mc donalds, mmmmums. Nu har jag nästan nyss kommit in, orkade inte dra ut och springa, så jag tog lurarna&mobilen och tog en promenad runt Sandarne i stället.



Jeanstights - Hollywood 200kr.


emelie, du är för söt. ♥


VILL HA, VILL HA!

Den nya Avril Lavigne-parfymen black star, jag måste ha den!


H&M

Om några veckor åker ju jag, mamma & mormor (och kanske nån mer) till Skövde, så då kanske det blir att köpa upp sig på lite höstkläder. Om jag hittar nått jag gillar då, fast det brukar jag ju inte precis ha problem med. ;) Här är i alla fall lite kläder&accesoarer från H&M's hemsida som jag gärna skulle ha i min garderob i höst.

randig tröja - 199kr
jeans - 399kr
skor - 399kr
halsband - 39.50kr
halsduk - 129kr
armband - 59.50kr

16 augusti

Kvart över 10 i morse klev jag upp, nytt rekord, haha. Hade jätteont i magen/ryggen och mådde illa. Så jag tog en ipren, duschade och satte mig framför tv:n och kollade på friidrotts-vm samtidigt som jag käkade lunch, och nu mår jag mycket bättre. Ska väll göra mig i ordning lite, för sen ska vi på.. jag vågar nästan inte skriva det längre, för varje gång har det kommit nått ivägen så det inte har blivit nått.. men vi ska på bio. Nya Harry potter-filmen. Får väll hoppas att den verkligen går i lilla Söderhamn idag då, det stod det på affischen utanför bion i alla fall. puss.

nu är det inte många dagar kvar på sommarlovet.. urk.


Systrar i jeans.

Hallå! :) jag är på superhumör! tänkte att jag kunde skriva ett litet nattinlägg här på bloggen innan jag borstar tänderna, gör ren ansiktet och sätter mig i soffan med systrar i jeans-boken en stund innan jag lägger mig. i morgon ska jag försöka komma upp i tid på morgonen, inte sova bort hela dagen. fast jag har faktist blivit liiite bättre på att gå upp på morgonen än innan, jagmenar, jag sover inte till 2 på dagarna längre! jättestolt över det, haha. men ja, jag måste ju komma upp i lagom tid, vända tillbaka på dygnet, lägga mig lite tidigare. för snart börjar skolan, och då är det inte trevligt att vara uppe hela natten, när man ska upp 6 på morgonen. urk, jag blir trött bara jag tänker på det! aja, ha're mys! för det ska jag. puss!

 
 

Systrar i jeans är en serie jättebra böcker, jag är inne på den fjärde.
finns som film också tror jag, i alla fall 1:an och 2:an, vad jag vet.
böckerna får verkligen tummen upp.
4 av 5 toast, i riktig björn gustavsson som benjamin-anda.
dom som sett "morgonsoffan" på tv nån gång fattar,
annars kan ni kolla klippen här nedanför.




Björn gustavsson som ungdomsreportern Benjamin.

Wish you well

Max tipsade om låten för.. ja, ganska länge sedan. Hade helt glömt bort den, men så satt jag och tittade igenom gamla bilder på min BDB, och då såg jag en bit av texten ur just den här låten, så jag letade upp den på spotify, och nu finns den i en av mina spellistor. (: Jag letade också upp den på youtube,  så att jag kunde lägga in den här på bloggen.


Bilderna från grillkvällen

Mysdag. Har inte gjort någonting alls, typ.
Mormor och morfar kom hit tidigare och käkade med oss,
sen har det väll mest blivit datan och kollat lite friidrott på tv:n.

Här kommer några bilder från grillkvällen i onsdags.


nu ska vi se om jag kan allas namn..
(från vänster) daniel, pelle, joel (bakom pelle), marus, patrik, jag & simon.


mysigt att grilla. inte fullt lika mysigt med röken i ansiktet.


patrik gillar grillspett. (;


emelie var glad hon! (:


bad i det iskalla vattnet.


<3


patrik fick lära sig hur man använder en systemkamera. (;


kvällen var bäst, vi måste göra om det nån gång!


Tips på bloggar.

Tips om bra bloggar är aldrig fel (i alla fall inte om man är som jag och älskar att kolla runt bland bloggar och läsa & se olika snygga designer), så därför tänkte jag att jag kunde tipsa om några bra bloggar. En del av dom är mina vänners, och en del är sånna jag fastnat för när jag klickat runt.

Mikaela


Sarah & Emelie


Elin


Emelie


Anna


Karin


Ida


Sandra


Ellinor


Amanda


Mikaela

Nymålat.

Nymålat inför kvällen, då det blir biiio.

Rosa ska det vara. (;



De rosa nagellacken Baby (det jag använde nu) och Sassy följde med i
nyaste numret av SOLO.


Förkyld.

Jag har blivit förkyld! och det suger verkligen. Har troligen blivit det pågrund av alla bad när det har varit så kallt i vattnet. Urk, jag som minst av allt ville bli förkyld lagom till S-leken och när skolan börjar. Ont i halsen, ont i magen, ont i huvet, täppt i näsan, hostar & är trött i hela kroppen, suck. Kryakryakrya.


bilden är från förra årets s-lek (strömmingsleken). extremefly, klart roligaste åket.

Dagens.

Här får ni dagens. ;o
humör: gladare än vanligt. (:
kläder: se bild.
låt: flipsyde - when it was good.
frisyr: uppsatt.
planer: vetinte, jag har nog inga fler planer för idag.
vill ha: glass.
saknad: patrik. <3
finaste: patrik!
kärlek: patrik.
plus: typ.. allt. <;
minus: bara en vecka kvar av sommarlovet.


13 augusti

Onsdagskvällen var hur kul som helst!
Badade (fy, jag tror nästan det var minusgrader i vattnet!), grillade och hade jättemysigt. Trots att det var ganska kallt&myggigt på slutet så var det endå en jättehärlig kväll. Jag och Simon sov hos Patrik sen. Vi skulle kolla på en rysare som hette de bortglömda, men den var så tråkig (och på spanska), så vi gick och la oss i stället.


nån som sett den? i så fall, vad tyckte ni?


12 augusti

Hallå! Mår super idag. Har just duschat, tänkte göra mig i ordning sen,
för ikväll blir det grillkväll. puss!

slänger in en bra låt också. (y)

deppinlägg.

Jag mår.. jag vet inte vad jag ska säga.. dåligt. Kul med Anna idag i alla fall, vi gick runt i hela Sandarne och bara pratade. Jätteskönt att få prata ur sig. Nu är jag jättetrött och mår som sagt inge vidare. Håller på att bli förkyld, har ont i halsen och huvet. Och är på lite depphumör, lyssnar på deppmusik och skriver av mig allt till Emelie & Anna. Borde egentligen gå och lägga mig, men jag känner inte för att sova, även om jag knappt orkar hålla ögonen öppna. Jaja, hoppas på att morgondagen blir bättre, natt med er.


det är tonen i din röst, som får mitt hjärta att sjunga. ♥


Today.

Såhär ser jag ut idag. (:

tröja - jc
jeans - jc, tror jag
pärlarmband - gina tricot

Anna ♥

Hejsan. Har just duschat och värmt en matlåda.
Gårdagens grillspett med ris och morötter. Mmmmums.
Ska fixa till mig lite och sen drar jag ut med Anna.
Blir nog nån runda runt i Sandarne. puss.


annnnnna


11 augusti - 5 månader

5 månader med Patrik idag!
tiden går så fort, tycker att sommaren nyss har börjat.
Men jag är helt inne på det här med att börja skolan endå.
Strömmingsleken blir det juh också, sover nog hos Patrik den helgen.
Fy va kärlek är underbart, det finns verkligen inget bättre.

Sjukt lyckad helg!

Shit, jag håller på svettas ihjäl! Fläkten är på och blåser för fullt, men endå är det så varmt i mitt rum att jag håller på dör. Ska nog ta och lägga mig och lyssna på musik. Tänkte bara att jag skulle uppdatera bloggen en snabbis såhär nu på kvällen. Var på cruising med patrik, benke, simon, mela, jennifer, emelie, ajla och anna i lördags. Det var sjukt roligt, men fy vad ont i fötterna jag fick. Jag är inte alls intresserad av bilar, men bara att träffa alla och göra något tillsammans var mysigt, för det var så länge sen. Men nu bara ramlar roliga stunder in i mitt liv, för på onsdag blir det grillkväll, vi ska bada, mysa och (såklart) grilla. Härligthärligt. Helgen har varit grym den med. Sov hos Patrik på lördagkvällen, efter cruisingen. Vi kollade på en film som jag inte kommer ihåg vad den heter, men som i alla fall var bra. På söndagen badade vi i Askesta med Pelle, Therese och Markus. Först hade jag tänkt bada, så jag hade Patriks badbyxor och ett linne på mig, men jag ångrade mig när jag känt på vattnet, för det var så kallt. Men jag fick allt bada endå, eftersom en viss person kom upp på stranden, slängde upp mig på axeln, bar iväg mig och släppte ner mig i vattnet. Haha, suck, jag hoppas han läser det här! Aja, så jag badade med grabbarna jag med då. Sen åkte vi hem och Patrik skulle iväg och träna, så jag kollade på film medans. Sen drog vi och badade igen. Fast fler den här gången. Vi måste ha varit typ 8-10 pers. Haha, och allihop helt galna ute på en flytbrygga i vattnet. Alla buttade i varandra hit och dit och jag fick en smäll på käken (inte med flit såklart.), men gud va kul det är att bada med våldsamma grabbar. Jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge! Sjukt kul hade vi. Jag & Markus sov hos Patrik från söndag till måndag, så på söndagskvällen drog vi ut till Söderala med deras Ape, hur man nu stavar det. Sen när vi kom hem var Patrik & Markus trötta, medans jag ville se film. Efter lite tjat fick jag ge mig endå, och sova jag med.
Det blev i alla fall en sjukt lyckad helg!


Ja, det här är då en Ape (stavning?) som vi var ute med på kvällen.
Jag kan juh bara säga det att det inte var min idé att dra ut till Söderala
i mörkret med den där saken!  Haha, grabbar alltså!
Men det var kul, det måste jag juh hålla med om.
Fast det blev lite kallt att sitta på flaket.


Mela är smart. <3

Jag & mela satt och spelade ett amerikanskt spel.

Sarah - *sjunger på jag vill ha en egen måne*
Mela - Men tänk på att det här är Usa!
Mela -  Oj, det var inge. Jag kom på att dom också har en måne..

hon är så smart. (;



Bild på mig & Mela från i höstas.


Skor&örhängen

Tänkte bara lägga in en bild på ett par skor och örhängen som
jag köpte i och innan Spanien.

örhängena är från kappahl och skorna från nån skoaffär i spanien.
fastnade för skorna såfort jag såg dom.
en liten stund senare och 25 euro fattigare
knallade jag runt i dom på Barcelonas gator.

5 augusti

Idag har jag:
X Städat upp alla saker från golvet.
X Städat garderoben och sorterat alla kläder.
X Sorterat all tvätt.
X Sorterat gamla tidningar och fått ner dom i lådor.
X Hittat gamla skisser på kläder som jag letat som en tok efter tidigare.
X Käkat fil & müsli i stället för godis. (y)

I morgon skulle jag och Patrik egentligen på bio,
men så visade det sig att den filmen inte går i Söderhamn förän på söndag.
så det blir bio på söndag i stället då. nya harry potter filmen är det vi ska se. <:


såhär fint är det i min garderob nu. men troligen inte länge till..


Sov hos Patrik. :*

Hallå.' Var med Patrik hela dagen igår, och sov hos han inatt, och har vare med han hela dagen idag. Att han står ut med mig är juh ett under, haha. (; Kollade på film igårkväll. Eller.. natt kanske det var. Aja, det var i alla fall Gone in 60 seconds som vi tittade på (*hosthost*, sov till). Bilfilm, handlade om folk som snor bilar. Den var faktist bra. (: Idag var vi i stort sett inte gjort någonting alls. Eller jo, vi tog moppen till Söderala och köpte chokladbollar. Muuuums. (: Sen har vi kollat på film, idag också. American pie - Naked mile (stavas?) blev det. Haha, American pie-filmerna är så sjukt roliga. Vid 7 eller nått hämtade pappa mig och vi stannade på ica på vägen hem och köpte glass & godis. Åååh, va nyttigt! Haha, men jag åt nästan inget av godiset. Mår illa av det. Nu funderar jag på att sätta mig framför tv:n med mamma & pappa. Kanske kan det vara nån bra film? (: Annars har jag juh en del städning framför mig. Ni vill inte se hur mitt rum ser ut, hehe.

Föresten, Patriks lag vann fotbollsmatchen, 3-2 till Söderhamn. ((:
(och vi slapp regn, men det var svinkallt på läktaren)


Random bild på mig och mela från i våras.

Fotbollskväll.

Hejsan. Har nyss käkat, mamma & jag gjorde kycklig med mozarella, supergott var det. Nu blir det att duscha och göra sig i ordning, för 7 i kväll drar jag, Mela & Emelie till Hällåsen och kollar på fotboll. Patriks lag ska spela, så vi ska heja allt vad vi har, haha. Igårkväll var jag och Emelie genomblöta när vi kom hem. Vi var tvungen att gå från Emelie till min faster i spöregnet på kvällen, eftersom mamma, pappa och Robbie var där. Och vi hade inga jackor eller paraplyn, så det blev ganska kallt och blött, haha. Men vädret ser ut att bli bättre idag. Soligt, lite molnigt kanske. Hoppas vi slipper regn bara! puss.


bild från google.

9 crimes

Fan, det här är nog en av dom finaste låtar jag nånsin hört.
Emelie som tipsa om den. Vet ni andra mysiga typ.. kärlekslåtar?
Tipsa gärna! puss


Joggingtur i Gusse

Hallå! Nu är jag och Emelie tillbaka hos henne efter en joggingtur i Gusse. Det blev det i stället för Hällmyra, eftersom vi inte hade någon skjuts dit. Vi har tagit oss ett glas oboy och duschat. Känns rätt skönt att åtminstone ha börjat sprínga. Hoppas det blir fler gånger bara. Mamma och pappa är hos min faster som har fyllt år, åker väll med dom hem sen. Hare. puss.


Puss på världens bästa sarah :D / emelie

Hiss & Diss

Hiss
Spotify
- grymt juh, gratis (om man står ut med reklamen såklart) och lätt att använda.
Sommar&Sol - sånt väder vill vi ha. <;
Zara & Gina tricot - mina absoluta favoritaffärer, sjukt snygga kläder.
Lady gaga - hoho, har fastnat totalt för hennes låtar.
Filmkvällar - mysa upp sig i soffan med nån man tycker om framför en rysare eller nått, och med soffbordet uppladdat med dricka och godis, finns inget bättre.

Diss
Mobiler som går sönder lätt
- mobiler borde vara hållbarare, jag är bäst på att tappa dom.
Vänner som klagar på hur man ser ut - att nån oviktig person klagar, det är en sak, men när ens kompis trackar en för utseendet, då är det verkligen lågt.
Internet som hänger sig - finns det nått drygare än när allt hackar och blir en enda röra?
Kort sommarlov - snart slut, och jag som tycker att det just har börjat.
Löften som inte hålls - "jag ska ut och jogga!" haha, jag suger på att hålla sånna löften, och det är verkligen tummen ner för det.


Så typiskt mig.

Vet ni vad som är typiskt mig? Jo, det här: "jag måste börja röra på mig, ut och springa och så!". And guess what? Det händer aldrig nått! Men i morron tar jag & Emelie tag i skiten och drar ut i joggingspåret på hällmyra. Som Emelie skrev i bloggen: "det känns som jag bara blir större och större och latare och latare." Jag känner lika dant. I alla fall latare och så. Är hur ovältränad som helst och sover bort hela dagarna. Men det ska det bli ändring på nu, annars kommer jag svimma på gympalektionerna i höst.

Föresten, så måste jag färga om håret snart också. (det är juh gult!) Och toppa bort det slitna i topparna. Känns som jag kommer tappa håret, det blev juh jätteslitet av saltvattnet och solen i Spanien, så hårinpackning nästa. Nån som vet nått bra märke?


titta själv, gult! :'o