3 fina bloggar

gissa vad, jag har fått ett nytt smeknamn av emelie, hon kallar mig för Zabra. gulligt, haha. (Y) sofia kom till stenberga idag, kul hade vi. men just nu längtar jag mest bara till helgen, då det blir skövde, och sen en veckas sportlov, det ska bli så jävla härligt att äntligen få sova ut på mornarna!


en del av mina vänner har bloggar, och här är länkarna till 3 som är jättefina;

http://ellinorberglund.blogg.se/
http://elinbruerberg.blogg.se/
http://www.bblameitonme.blogspot.com/

det är ellinors, elins och emelies. <3'

snö, snö och.. snö.

buhuu. vem har beställt all den hära snön egentligen? vi vill väll alla har sommar och varmt? i alla fall jag. är så himla trött på att få pulsa i snön till busshållsplatsen varje morron för att sen stå och frysa där hur länge som helst. alla kläder blir genomblöta, håret krullar sig så man får värsta affrofrillan och det är halt på varenda liten millimeter så man halkar åt alla håll. med andra ord, VINTERN SUGER. jah.. iaf när det är så kallt.. och när det är vinter såååå länge. morsan hade prata med robbie tidigare, och i skövde hade dom det tydligen soligt och så. det kallar jag orättvist! :Ö hoppas på bra väder där till helgen när vi brummar dit. (Y) idag har varit väärldens slappardag. bara vare hemma och haft det skönt. och inte vill man åka nån stans heller i det hära snöovädret. uscha. och i morron är det skola. hoppas på ett mirakel som att all snö skulle bara försvinna. POFF, typ. eller att jag får skjuts till skolan då. haha. sista veckan. sen är det sportlov. ääntligen. åh, visstfan, vi har fysikprov i morron, och jag har bara pluggat typ en gång. så ja, vi får hoppas på det bästa. och att dagge har varit snäll och gjort världens enklaste prov. (Y) nu hade jag tänkt plattat håret (eftersom jag har duschat och det står åt alla håll) och sen lägga mig och sova. tänker vara grymt pepp i morrn på gympan. om jag orkar då. och inte deppar bort innan dess. haha. och sen måste jag ut och gå eller nått med jennifer nån dag, det var så grymt länge sen. och kanske fota lite också? aja. hejs. :)

våran gård för tillfället. inte en chans att jag tänker skotta.
det är jag alldeles för lat för. ;)

fruktsallad

Hallådär. :) jag var nyttig igår och gjorde fruktsallad. (haha) fotade lite medans, men efter några bilder tog batteriet i kameran slut, och ja. så var det med det. så här kommer dom bilder jag hann knäppa iaf;






ge mig!

gah, ge mig linnet asså!



det är från H&M och kostar 98kr.


ingen bio för mig ):

så typiskt min otur va. amanda berätta att dom hade kollat fel på datumet, så bion var inte nu på söndag, utan nästa, när vi har fått lov. och då är inte jag hemma. för på fredag åker jag, mamma och pappa till robbie i skövde, och är där över helgen. så, jah. jag missar bion. ):


tänkte iaf att jag kunde lägga in en bild på min supersnygga kompis Emelie Mayor;

kolla in hennes blogg; www.emeliemayor.blogg.se


gonatt

hejsan. sitter och lägger över låtar från datan till mobilen. och är astrött. håller på somnar här framför datan juh. tänkte iaf att jag kunde slänga in ett kort inlägg här på bloggen.  tänkte lägga in en bild också, men internet failar igen, och jag dampar loss på det, så det får bli i morron i stället. gonatt!

Torsdag, Fredag.

Torsdag;
6.00: väckarklockan ringer, jag stänger av den.
6.10: väckarklockan ringer igen, och jag stänger av den, igen.
6.45: farsan skriker att jag ska kliva upp. jag vänder på mig och sover vidare.
6.55: farsan skriker en gång till att jag ska kliva upp. jag kollar på klockan, får panik, kastar mig ur sängen och gör mig i ordning.
7.40: åker med farsan och hämtar upp jennifer och karin och åker till skolan.

Vi skulle åka skridskor på eftermiddan, så vi hade juh bagarna fullpackade med skridskor och hjälm och allting. och vi tvärvägrade verkligen att åka buss med all packning, och som tur var, så var pappa snäll och skjutsade oss. första lektionen hade vi språk. mela och jennifer har spanska, medans jag och karin har tyska. och när vi kom in i klassrummet, så slog det mig att vi har fått läxa. men den var muntlig så det var inte så farligt. sista lektionen var det gympa, så vi gick i kylan ner till ishallen för att åka skridskor. och efter nån timmes ont i fötterna och en och annan vurpa på isen slutade vi äntligen och jag tog bussen in till stan, gick upp till morfar och käkade. 17.30 vare rockskola med bandet. så det var bara att packa på sig ytterkläder igen och gå bort till bilda. vi spelade "it's so hard" med Anouk. gick rätt bra faktiskt. kul var det i alla fall. sen blev det hem och plugga på so-provet, duscha och sova. och för en gångs skull så gick jag och la mig rätt tidigt.


Fredag;
även idag stängde jag av väckarklockan när den ringde och fick världens panik när jag såg att  klockan var 6.55. och jag kunde inte få nån skjuts till skolan heller, så det var ennu stressigare. och såklart världens beslutsångest om jag skulle ha mjukisbrallor eller jeans, så när klockan var 7.25 sprang jag forfarande som en tok mellan spegeln och garderoben och kunde verkligen inte bestämma mig. kom iväg nån gång vid halv i alla fall. och bussen skulle gå 7.37. så jag fick småspringa till busshållsplatsen. askallt var det ute, och jag hade ingen mössa, så öronen riktigt brände när jag gick. och såklart var bussen sen, så vi som skulle med den fick stå ute och frysa ennu längre. när vi börjar skolan vanlig tid så börjar vi 8.20, men idag hade vi sovmorron till 9.20. så jag hade kunnat tagit en senare buss. men jag och jennifer ville till skolan vanlig tid så jag tog den vanliga bussen. och ungefär vid 8.15 kom mela med skolbussen. andra lektionen hade vi so-prov. jag hade pluggat på rätt ordenligt så jag kunde ungefär allt. och fredagar är så härliga, eftersom vi hade både sovmorron och slutar redan 11.45. då tog vi 12.02-bussen till sandarne. när vi gick från busshållsplatsen så skulle eric och mela åt samma håll som jag, så jag gick med dom. det är så himla skönt att det äntligen är helg! har längtat hela veckan efter att få sova ut på morronen, haha. och nu längtar jag till söndag! för då blir det bio med en massa folk. :] vi ska se "i taket lyser stjärnorna".



soulmate.

who doesn't long for someone to hold?
who knows how to love you without being told.
somebody tell me why i'm on my one,
if there's a soulmate for everyone.

jag kände för att lägga in den biten av låten soulmate med natasha bedingfield, för den är så bra.
fick reda på idag att vi ska ha fysikprov på måndag, uscha. drog iaf in till stan när vi sluta vid 14.00 och va med mela. karin skulle träffa geek. klockan 16.00 vare rockskola med jamina, det var kul. (Y) nu sitter jag här hemma framför datan. och saknar dig.

alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag! hare bra allihopa. :]



Fredag

Fredag, hade friluftsdag, så jag åkte till sandviken med massa folk från skolan. det var jättekul. (Y) föresten.. det går inge vidare med att blogga tkr jag. jag är alldeles för lat för det, så det blir nästan aldrig nått inlägg. menmen, ska försöka bättra mig. och för att det här inlägget inte ska bli alldeles för kort och tomt så lägger jag in två biler på avril lavigne och kelly clarson. :]






Geme sommar

Jag är så himla trött på vintern! ge oss sommar vafan! :D ellerhurva? ;D
i morron har jag matteprov, och eftersom jag suger på matte så är jag liiiite nervös. ;/ men vi har juh slöjd i morron också! :D jag håller på stickar en halsduk, haha, ska ta kort på den nån dag och lägga in här på bloggen, så alla får se hur otroligt fiiin den är. Hahaha. om man säger såhär; sticka är inte min starka sida. (a' nu ska jag göra matteläxan och träna på låten Love It Loud med Kiss, för den ska spelas med bandet på rockskolan på torsdag. pusssshej.

GE MIG LÖRDAG!

GE MIG LÖRDAG! för då blir det valbo! jag och kiia, och kanske mela och jennifer. längtar som fan!


tihi, den här låten är bara så bäst;
http://www.youtube.com/watch?v=qn2pbIYnaRo