men härligt



ont i magen!
och det är inte lite heller.
tror seriöst jag kommer dö snart!
usch, är inte mensverk nått av det
hemskaste som finns så vet jag inte.

geme imorron



euw. mitt hår är ett enda stort rufs nu. ska kila iväg och duscha senare, men orkar inte just nu. patrik kommer kanske förbi en sväng sen. hoppas det, för jag behöver underhållas *misstolkar*. haha, det här med att misstolka allting blir en vana tillslut, heh.

you're my heroine baby

shit asså



är på riktigt dåligt humör här, åtminstone lite fram och tillbaka.
det finns en gräns för hur nära en annans kille man får gå, och du har snubblat på den gränsen bra länge nu! man ligger inte med de killar som är tillsammans med nån man kallar sin vän, man göra bara inte så. man ska inte ens tänka den tanken! men du går juh bara för långt.

trött på det här nu



ja, här har ni världens sjukling.


sov hos patrik hela helgen, och igårkväll och i morse mådde jag inte direkt nå vidare, så jag tänkte åka hem i stället för till skolan. men bussen vi åker till skolan med åker inte till sandarne, vilket jag hade hoppats på, så då vare bara att vänta där tills 9 när 64:an kom. höll på missa den, så fick springa sista biten. men ganska skönt att va hemma endå, dels så äre skitkallt ute och sen så har jag hur ont i halsen som helst. också trött i kroppen och lite ont i huvet.

pratade med patrik i telefon för snart en timme sen, då skulle dom dra och käka lunch. åh, jag vill endå liksom va i skolan. vill inte missa nått. hatar verkligen att vara sjuk!