-

bitch. det är allt jag har att säga om dig lilla vän.


so sorry

Tror ni jag har vare lite förbannad tidigare idag eller? Stackars folk som var i närheten av mig, särskilt Patrik, åh, får dåligt samvete. Men han är sjukt snäll i alla fall, som står ut när jag blir sådär. :)

Men ja.. förlåt.

dagens
humör? ledsen-glad-småarg-glad-förbannad-ledsen-ganska glad
outfit? trasiga jeans & en svart t-shirt med tryck (se bild)
frisyr? knut
plus? kanske sover hos patrik inatt
minus? haft ett jävla helvete med att försöka hålla humöret på plats
person? patrik söderström, för du är så underbar och står ut med mig
längtan? patrik
saknad? sofia, somfan
ser fram emot? sova hos patrik, om det nu går


jeans - hollywood, 700 kr om jag minns rätt.
t-shirt - gina tricot, 99kr.

i don't believe you


älskar låten, så bra så det är inte sant.

<3

i don't mind it, i don't mind at all.

botten is nådd

Nu får ni nästan skälla på mig för jag skriver så tråkiga inlägg!
Ändring på det va. Heh, nu lovar jag för mycket men äsch.
Fick världens ryck för en liten stund sen och tänkte dra ut och springa, kändes som det behövdes och jag hade verkligen lust till det, men så såg jag hur det såg ut utanför fönstret - kolsvart. Tummen upp va.


jag har juh inte ens nå kula bilder kvar längre. uhh.


Första advent

Första advent idag va? Snart jul då, tummen uuuuuupp.

Patrik sov här inatt, mysigt var det. :* Kom hit från han vid typ halv 11 igår kväll, satte oss en stund framför datan, fikade lite och slocknade så fort vi gick och la oss. 8 i morse klev jag upp och drog ut med reklamen, kom tillbaka efter en och en halv timme. Var så trött då så jag stupa rakt ner i sängen igen. Vid 11 var vi i alla fall någolunda vakna, så vi kilade upp och käkade frukost/lunch.

Resten av dagen har spenderats en stund inne i stan, var med mamma och handlade. Sen bara varit hemma, så jag är sjuuuuukt uttråkad och på ganska dåligt humör.


och jag gillar bilden.

29 november

Sitter här med humöret lite sådär. Ja, jag vet, det var länge sen jag skrev, och när jag väl kommer ihåg att skriva så är det oftast deppinlägg. Men just nu är det såhär att jag inte är så mycket på blogghumör, inte alls på blogghumör faktist. Så de inlägg som blir, ja de blir såhär.

Fufan vad jag tänker börja träna. Måstemåstemåste.

forever as we thought


nån stans här, är vi fortfarande samma person, och det kommer vi alltid att vara.

snigelfart på internet (y)

TACK FÖR VÄRLDENS SEGASTE INTERNET. uppskattas juh verkligen.

Men annars är humöret på topp! Tänkte lägga mig och läsa Solo, eftersom den lilla favoriten landade i våran brevlåda idag. Kickskatalogen hade också kommit, så kikar nog lite i den med, man kan juh alltid hitta nånting.

Vill ni veta nått kul? I alla fall tyckte jag det var kul. Jag kilade ner en snabbis från svenskalektionen idag för att hämta en ipren, eftersom jag hade ont i magen&ryggen. Påvägen ner möter jag en tant i korridoren som säger såhär:
Tanten: Nordgren va?
Jag: Eh.. ja, det är jag.
Tanten: Ja, jag tyckte väll det! *ger mig en klapp i ryggen*
Jag: heh, jaha.
Tanten: Ja, du sjunger jättefint!

Jag fick fram ett litet "tack", sen gick hon, och jag stod kvar där som ett förvirrat frågetecken. Men glad blev man juh allt.


this is the new shit

DAGENS KÖP!
$
new shoes
$ new jeans

bilder kommer tomorrow!
if you just remind me about it.
åh, fyfan va kär jag blev i skorna!


citronpeople

Nehej, jag hoppas du skojar. Hur orkar folk bråka? Shit, jag orkar inte alls nått sånt. Blir man arg kan man skriva ett ilsket inlägg på bloggen, skrika lite till musik, slå på saker, svära och hata - I NÅN TIMME. Inte springa runt och vara sur i två veckor. One word: palla.

Dagens andra diss: Surt folk som aldrig slutar sura.


dissss

Sitter här och käkar nudlar, och vet ni vad? Dom här nudlarna var riktigt äckliga. Jag som älskar nudlar! I alla fall nudlar i enportionsförpackning, det är så gott. Vilket det här då inte är.. glasnudlar, urk.. Inte ens dränkt i soja var det gott! Men däremot om man har det till wok (stavning på det?), för då smakar det juh av grönsakerna också, men att käka såhär på kvällen när man är lite småhungrig, nejtack. Tummen ner för det.

Dagens diss: ovanstående, alltså äckliga nudlar. jag som var hungrig!


gonatt people

sängen nästa. trött as hell. men i morrn blir en bra dag! vet ni varför? jo, för då ska patrik med till stan, och sen sover jag hos honom om det går. <3 och helgen blir också bra! för då ska jag med på en av hans tävlingar. åh, jag är så glad just nu så jag skulle kunna skrika och hoppa runt! om jag inte var så trött då, heh. och på fredag blir det juh bandy med patrik+grabbar+folk+ÅSE! sen är jag inte hundra på vilka "folk" är, har inte hört vilka det blir än. :p
men älskade åse ska i alla fall med! (:

http://bellaallabelle.blogg.se/
där skriver jag nästan mer.

ja, jag känner för kärlek, vill ha det nu.

happyface

Jag kan se min statistik nu! Äntligen! Efter att ha haft den här bloggen lääääänge, så kan jag äntligen se hur många besökare jag har! Härligthärligt. (:


Kvarsittning, inte alls så tråkigt

Kvarsittning.
Låter inte sådär jättekul va? Men faktist så var det inte så farligt. Fast man kan kanske undra, när jag, som knappt kommit en minut försent till en lektion i hela mitt liv, plötsligt har en timmes kvarsittning.

Jo, såhär är det:

I våran skola har vi så att om man kommer försent till en lektion, så skrivs minuterna man har kommit försent upp av lärarna, och den listan får sedan klassföreståndarna. När man har kommit försent sammanlagt över 30 minuter så får man sitta kvar den tiden någon dag efter skolan.

Och varför jag fick kvarsittning var av den här anledningen:
Det var en onsdag, och Stenbergas skollag (stenberga är skolan jag går på) skulle spela innebandymatch mot Norrtulls skollag. Och såklart vill man juh vara med och heja när skolans lag spelar! (plus att min kille var med som reserv i laget, ennu en anledning att vilja se matchen) I alla fall, så var det gympa vi skulle ha samtidigt som matchen spelades, så vi ringde våran gympalärare Anton och frågade om vi fick åka. Han sa att han inte var helt säker på om han fick göra så för rektorn, men att det nog skulle gå bra, och att han skulle kolla upp det så fort han kom tillbaka till skolan, eftersom han för tillfället hade lunchrast. Men då var saken att bussen gick innan Anton hunnit tillbaka, så vi hoppade (i tron om att vi fick åka) på bussen och drog in till stan. På bussen ringde våran gympalärare och sa att vi inte alls fick åka, men vi skulle inte få kvarsittning, utan en extra tuff gympalektion måndagen efter. Jahapp, vad skulle vi då göra? Jo, eftersom nästa buss tillbaka endå inte gick förän vi redan missat hela gympalektionen så gick vi och kollade på innebandymatchen. När vi sedan kom tillbaka till skolan, lagom i tid för nästa lektion, så visade det sig att någon hade sprungit raka vägen till en av våra klassföreståndare och skvallrat om att vi åkt, så fort den hade fått reda på det. Schyssta klasskamrater tyckte vi.

Ja, det var i alla fall på det sättet vi fick en timmes kvarsittning.

Men inte kan jag säga att det var något fel på kvarsittning, haha, tvärt om så var det ganska kul. I Söderhamns studieplan har dom nämligen lagt upp så att man inte får några bildlektioner i 8:an (hur konstigt som helst tycker jag men..), och eftersom en av våra klassföreståndare är bildlärare så fick vi ha kvarsittningen i bildsalen, vilket var hur bra som helst! Vi tog då chansen att ha en helt valfri bildlektion i stället, hur bra kvarsittning är inte det? ;)


My name is

Eminem - My name is

oh what a beautiful nightmare

gonatttttt är allt jag kan säga.
inte fan visste jag att kvarsittning var roligt, hah.


Sweet dreams are made of this

Åh, fyfan.

Halv 2 inatt:
patrik: nu måste vi sova, annars kommer inte jag orka upp i morrn.
jag: inte jag heller.
patrik: fast.. jag är inte trött..
jag: inte jag heller..

Sen låg vi och prata och så ett tag.

Två och en halv timme senare:
patrik: jag kan inte sova!
jag: inte jag heller!
patrik: äsch, då är vi uppe hela natten!
jag: ja, vi är det!

Ungefär en halvtimme senare somnade vi, klev sen upp klockan 7.
2 och en halv timmes sömn, härligt! Ja, ni kan juh gissa vilka som är trötta.

new new new

Guess what? NY BLOGGDESIGN KOMMER INOM KORT! :D
Pratade med världens bästa storebror på telefon idag, och han lovade att vi skulle kolla på lite idéer om en ny design när han kommer hem till jul. JIPIIE! :) Visst tycker jag om den jag har nu (som han också gjort), men ibland vill man ha lite förändring. Har haft den här så länge nu, så det blir lite läge att byta. pussar!

Avslöjar inga detaljer om hur jag tänkt mig den nya, men kan i alla fall säga att jag tror det kanske blir lila. Ni får väll vänta&se. See ya ;)


Sarahs alldeles egna bloggämnenlista!

Vad gör man en tråkig söndagkväll medans man sitter ensam i sitt rum och väntar på att pojkvännen ska dyka upp? Jo, man klickar fram google, också söker man på "bloggämnen".

Hittade då en lista med dessa ämnen:
* Hur har bloggandet förändrat min tillvaro
* Fungerar produkter enligt reklam
* Om jag vann en miljon eller mer skulle jag ...
* Så här tycker jag om rökning/alkohol för de under 18
* Vad gör jag en typsik lördag
* Om du fick skriva en första sida i kvällstidningen VAD skulle du då skriva?

Och såhär tycker jag om dessa: BORING.
Just därför tar jag mig nu tid att göra en liten lista med EGNA bloggämnen, som jag kan använda mig av när jag inte vet vad jag ska skriva, men känner för att skriva av mig.

Så här kommer den, Sarahs alldeles egna bloggämnenlista.
Ni kan hissa&dissa den lite hur ni vill, don't really care,
för NÅTT måste man juh hitta på och skriva om! eller hur?
Ja, det blir bloggämnen om jul den här gången, för det tycker jag passar in nu.

* julkalendern på tv
* årets julklapp
* hemligheter med julklappar
* min önskelista
* shoppinglista inför julen
* julbilder? en för varje dag (kan tyvärr inte lova att jag kommer göra det)
* fota julklapparna (inslagna) för att ni ska få
se mina skills närdet gäller presentpapper, hehe.

Förbered er på fler sånna här listor när jag
behöver komma ihåg saker jag ska skriva om.

Och visst ja; kom gärna med förslag på saker att skriva om!
puss på er som läser, ni är guld värda :*

dollar+nudlar=(y)

Hallå. Just kommit ur duschen, så nu känner jag mig fräsch igen. Sitter och kollar på garderoben, den är nämligen överfull, så jag fuunderar lite på att städa den, men har inte ork till sånt tråk nu. Ska nog ringa Patrik och se om han har tid att träffas, men först är det käk, och sen ska mamma&jag in på dollar och köpa godis och nudlar, för jag fick världens sug efter nudlar nu alldeles nyss, hur normalt det nu låter men ja, hur gott är det inte med nudlar och soja? Mmmmums, säger jag bara. Och dollar är hur mysigt som helst att gå runt på tycker jag. Man behöver inte köpa nått direkt, men mysigt place juh. :)

Ska nog ta och platta håret också, det var juh ett tag sen jag gjorde det nu.

här har ni bättre matte än skiten som står i matteböckerna: dollar+nudlar=(y)
och för dom som inte är trogna msn-nördar så är alltså ett y inom parentes tummen upp.

Back in the game baby ;)

Mormor&morfar kommer hit snart, och senare blir det kanske att va med Patrik. <3 Men nu är det duschen som gäller för mig i alla fall, så vi hörs senare va! Föresten; stort förlåt om det tagit lång tid innan jag svarat på komentarer och så, har inte haft så mycket tid för datorn förstår ni. Men nu är jag tillbaka och sugen på att skriva! ;)


heyyy, hey baby.


No air

This is the rythm of the night, this is the rythm of my life, yeah.
De tre senaste nätterna har spenderats med Patrik, mysigt somf*n har det varit! :) Vi var på bandy igår med några kompisar, och såklart blev det bråk mellan folk, så några skulle slåss.. Men förutom det var det en härlig kväll. :) Träffade sötaste Åse där, och hon frös nog minst lika mycket som jag, haha :)

Nu ska jag nog ta och sjunga lite, känns som det behövs faktist. Plugga lite låttexter tills på onsdag är nog också nödvändigt. Åhhhhh, vill bara ha tillbaka gamla bandet igen! Det var alltid så kul att spela med dom. Hoppas det går att fixa, annars blir det bara att tänka framåt och fokusera på nya bandet som kommer till våren, men jag viiill juh ha det gamla!

Den här låten ska jag på nått sätt få Patrik att sjunga med mig! :)
Det kanske blir omöjligt, men försöka går juh.
Dagens låt: Jordin sparks feat. Chris brown - No air

åh fyfan, jag älskar den bara!

patrik nattar här

Älskling sover här inatt! <3 love u


waiting for a better day

Upp och ner och upp och ner och upp och ner och lite upp. Så går mitt humör just nu, finns inte mycket att göra åt det. Försöker så gott jag kan att hålla huvudet över vattenytan och vara positiv, men alltid nått som trycker ner mig så jag inte får luft, och då kommer panikkänslorna. Ja, vad ska man säga?
Waiting for a better day.

Sorry, svarar på komentarer när jag får ork till det.
Och jävlar vad bilden blev stor.

Vaccinet mot svininfluensan

Jag tog den första sprutan ungefär samtidigt som de andra i min klass som också skulle ta den. Tillbringade sen en kvart i väntrummet efteråt, då jag blev jättetrött och knappt orkade hålla huvudet uppe. Blev lite piggare senare, så åkte in till stan med några kompisar, och det togs som skolk, fast vi inte visste det, men det är en annan historia, heh. Kom i alla fall tillbaka till sista lektionen, biologi. Allt var som vanligt, tills jag började frysa som fan. Skakade och hackade tänder. Sen värkte det till och jag fick ont runt området där sprutan tagits, och armen kändes konstig, jag hade börjat domna bort i handen och delar av armen. Blev jätterädd och min lärare tyckte att jag skulle gå och prata med dem som tagit sprutan på mig, men jag valde att vänta en stund för att se om det blev bättre. Lektionen slutade och jag satt med tjocktröja på mig i skolkorridoren och frös så jag skakade. Armen kändes lite mer som vanligt men inte helt bra. Det gick i alla fall över tillslut men jag åkte på feber över kvällen och på torsdagförmiddag. Men nu är jag helt okej. Hörde även nått om att det hade stått i tidningen att man inte behövde ta den andra sprutan, stämmer det?

Har du tagit sprutan? Hur blev det för dig?
Glad över svar från dem som har tid att berätta. (:


matte suger, så äre bara

DÅLIG UPPDATERING. Jagvet, jagvet, jag har inte skrivit något alls på några dagar, och jag har egentligen ingen ursäkt till det. Mer än att jag inte varit hemma speciellt mycket. Plus att jag har läxor upp till örona för tillfället. Sitter med j***a mattehelv**e och fattar inte ett piss. Är jag korkad eller är det onaturligt svårt?
såhär står det i min mattebok:

förenkla;
(3x+9) - (5x-4) +4x
och svaret blir två 2x + 13

hallelujah. det kommer ta bra tid innan jag fattar, och vi har diagnos på det i morrn, härligt.


love me, and love me for who i am, not for who you think i am.

Hockeyy (y)

Var på Ishockeymatch idag med Jennifer. Ljusne spelade mot.. vad det nu var för lag. Ljusne vann i alla fall, great. (y) Men fyfan vad kallt det var i ishallen, har suttit och skakat&hackat tänder hela kvällen. Tummen upp för det va.

I morron i skolan är det vaccination mot svininfluensan, jag ska ta den sprutan, tror jag. Men behöver man det? Vad tror ni? Såg på nån löpsedel att det stod om nån liten unge som hade dött av svininfluensan, det vill man juh inte, men sjukdommen är väll inte lika för alla? Tänk om jag redan har haft den? Jag var juh förkyld och med världens feber i mer än en vecka, så vem vet? Man fick tydligen inte testa sig innan heller så, we'll see tomorrow. Vet inte om det är så många i klassen som ska vaccinera sig.. Ska nån av er det? puss va.

8 dagar kvar till min och Patriks 8-månadersdag. <3 (:

Och som dagens låt ska ni få mig när jag sjöng i somras, enjoy vafan! ;)
bara så ni vet så är det simon som har laddat upp videon,
alltså hans youtubesida, inte min. But tell me what you think about it. :*


livsfarlig sport (;

Haha, nån skulle ha fotat våran klass på gympan idag alltså! Vi spelade la crosse, nån kanadensisk sport där man springer runt med "klubbor" med små korgar på, också ska man springa med bollen och hålla in klubban i målet för att det ska gillas som mål, man får alltså inte kasta bollen, åtminstone körde vi så. Sjukt svårt måste jag säga att det var! Alla sprang fram och tillbaka och viftade med "klubborna" och var helt vilda, haha. Men det blev några mål i alla fall, trots att det blev ganska smärtsamt, för nog var det fler än jag som fick en "klubba" på sig, eller blev tacklade eller ramlade? Fick stora röda märken på magen och benen jag. Efteråt skulle alla springa två varv runt i gympasalen, jag tävlade (som vanligt) med Patrik, och det slutade med en knuff och jag snubblade och rullade runt några varv på golvet, nära att slå huvet i trappan. Kanske ska nämna att det var jag som knuffade.. Aja, på lunchrasten tog jag, Patrik, Otto, Simon, Jennifer och Källe en tur ner till pizzan och käkade. Hade bara en lektion efter lunch; svenska. Hela lektionen ägnades åt satsdelar. Predikat, subjekt, Ackusativobjekt (helt otroligt att jag kunde stava till det där) och nånting som förkortades "D.O", can't remember what it is. Vi har prov på det vecka 46, och dom som har alla rätt på det provet kommer bli bjudna på glass av våran svenskalärare Claes, så det blir väll råplugg då. ;)

Inatt sover jag hos Patrik, åker till han om nån timme,
så om det inte blir så många inlägg i bloggen idag så vet ni varför.

Här får ni en bild på sporten La crosse, så ni fattar vad jag pratar om.
Men det är inte min klass på bilden, den är från google.
För när klass 8A på Stenbergaskolan spelar, då är det livsfarligt. ;)


the winner takes it all

Nu tänker jag lyssna på musik och sätta mig och måla naglarna röda. :) Tog just bort det jag hade innan, lila, eftersom det var så slitet. Att måla naglarna är det enda sättet för mig att inte bita på naglarna, eller snarare det enda sättet att vänja mig av vid det. Ovanor = bland det värsta som finns.

Och visst ja, Patrik vann brottartävlingen idag! Jag glömde säga det innan, men grattis till han i alla fall! (: Fast jag visste juh redan att du är bäst. (; love u.

the winner takes it all

bild sen i våras när vi gick i 7:an, hade inte varit tillsammans så länge då. (:


djävulen bär prada

Sitter och kollar på djävulen bär prada nu med mamma. Emelie åkte hem för en stund sen hon. :* Har haft hur ont i magen som helst! Men det har gått över nu, som tur är. Är på världens toppenhumör! Och längtar faktist lite till skolan i morron, härligt att komma tillbaka endå. :) Haha, det låter som om det har varit ett jättelångt lov, och inte nått kort höstlov, men jag var juh hemma och var sjuk hela veckan innan, så det blev 2 veckor utan skola för min del. ;p

haha, om å om å om å om igen. love it. ;)

håll med om att det är lite sväng i den, haha ;)

min babe (:

Emelie kommer strax hit! :) love u baby.


Söndagsmyys :)

Nu blire söndagsmys med mamma.
Har hyrt film och köpt glass, så see you later. ;*
pussheyy


shopaholic ~

Här kommer det jag köpte i Stockholm, så enjoy!


Stickade koftor - Gina tricot 49kr/st. finns i flera färger.



Rosa bh - Kappahl 49.50kr. finns i flera färger.
Vit bh med blomstermönster - Cubus 169kr. finns även i svart.



Ljusbrun tjocktröja - H&M 249kr. finns i flera färger.
Rosa tjocktröja - Cubus 199kr. finns i flera färger&med olika tryck.



Lång, blå kofta - Gina tricot 199kr. finns i flera färger.
den ser skitstor ut, men det är faktist storklek xs.



Vit t-shirt med tryck - Lindex 149kr.
Svart t-shirt med text - RockZone 129kr.



Svarta t-shirtar med tryck - Gina tricot 99kr/st.



Svarta strumpor med hjärtan på - Lindex 49kr/st eller 3par för 99kr.
Brunt hårband - Glitter 14kr. finns i flera färger.
Silverfärgat armband - Gina tricot 49.50kr.
Hudkräm med Aloe vera - Åhlens 75kr.

HEJA HONEY!

Näe, vet ni vad jag ska ta och göra nu? Jag ska nog knäppa dom där bilderna på det jag köpte. Jag håller juh alltid mina löften, åtminstone nästan. (:

NU HEJAR VI PÅ PATRIK SOM ÄR I FINAL I BROTTARTÄVLINGEN I VÄSTERÅS!
du vinner älskling, det måste du. <3<3


Och en bild på emelie&mig får fylla ut tomrummet i inlägget. ;)


HALLOWEEN BABY (:

Hur firade ni halloween?

Själv tog jag mig en sväng till askers och var med Sofie&Fanny. Tog 21.22-bussen hem, var så trött och måsta sortera reklam, plus en huvudvärk som hette duga. Och sen är det juh ganska skönt att vara ensam hemma ibland och mysa ner sig i soffan. Det gick en massa bra filmer på tv, men dock var de flesta skräck, och det hade jag ingen vidare lust att titta på ensam, jag är juh både mörkrädd och tycker det är lite obehagligt att vara ensam, så det fick bli nån som handlade om 6 ungdommar som skulle stjäla svaren till högskoleproven, eller nått sånt där. Synd att inte Patrik var hemma.. ):


bild från google.

när vi två blir een

Sista dagen på lovet nuva. Jag kanske låter jättekonstig, men jag tycker att det är ganska skönt. För det betyder juh att jag får träffa Patrik i morron! Härligt. (:

Klev upp 7 i morse och drog ut och lämnade reklam. Kom in en och en halv timme senare och satte mig här. Känns lite som när man var liten och gick upp astidigt när ingen var vaken och satte sig och kollade på tv, bara för att man inte kunde sova nå längre. Nu för tiden kan man juh nästan sova hela tiden, dygnet runt. Men jag bara måste vända tillbaka på mina sovtider, annars kommer jag aldrig palla med skolan.

Vi har föresten prov i so snart, och jag har ingen aning om vad jag ska plugga på eftersom jag var sjuk hela veckan innan lovet. :o


fina älskling på skolfotot. (:


bra gjort, riktigt bra.

klockan är snart 3 på natten och jag sitter vid datan. det suger verkligen, för jag ska upp 7 i morrn. lyckat sarah, lyckat. du har vänt tillbaka dygnen som du hade dom förr; vaken på natten och astrött på dagarna. grattis, du kommer må skit när skolan börjar. fan, jag pratar nästan med mig själv här. gonatt people.


this really sucks :o

Fortfarande inget svar på mitt hjälpmeddelande till blogg.se, jag kan inte se min statistik, och det är nått som verkligen retar upp mig! Alla andra kan se hur många besökare de har haft, men inte jag! För mig står det bara "no data to display". Jaha, betyder det att jag måste starta en ny blogg för att kunna se antalet besökare? Om nån som vet hur man fixar det ser det här, snälla hjälp mig med det! Jag vill se om jag har nå läsare juh.

känner mig lite som han på bilden. please help me, typ.
bild från: http://creaturesinmyhead.com
fråga mig inte hur jag har hittat den hemsidan. ;o


Ta det här som ett löfte!

Jag lovar (hosthost) att jag ska knäppa kort på det jag köpte i Stockholm på torsdagen&fredagen och lägga ut här. Även skriva vilken affär det är köpt på och vad det kostade. Kan inte göra det nu, dels för att jag inte har nån ork nu, dels för att kameran&kläderna är i rummet utanför där mamma sover, och dels för att klockan är 02.37, ingen vidare bra tid att springa runt och fota alltså. Ingen bra tid att sitta vid datan heller, så ta den här sista meningen som ett gonatt från min sida. puss!


i miss you baby, kom hem!
och innan nån frågar; nej det är inte min keps på bilden!
det är ottos, jag är ingen kepsmänniska. ;)


You know that feeling

Ni vet den där känslan.. när man bara har en person i sitt huvud, och blir påmind om den personen hela tiden, vad man än gör. Och man är så rastlös utan han/hon, så man vet inte vart man ska ta vägen, man får lite panikkänslor. Och man har den där jävla klumpen i magen, klumpen som aldrig försvinner, och som får en illamående och ger en huvudvärk.
Den känslan kallas saknad, och jag hatar den.