piiiics ~

Gomorron läsare. :) Sitter här på en madrass på golvet, just vaknat, och såklart startar vi dagen med godis! Något bättre sätt kan juh inte finnas? (; Det blev i alla fall hur mycket bilder som helst igår! Sjuukt med bilder. Lägger upp några stycken, alla orkar jag inte lägga upp, då får jag sitta och hålla på med det här inlägget till i morron, minst. pusss. btw, drar till valbo klockan 13.00 med patrik. :)

vi la ut några av bilderna på bdb, också satt vi och prata om att vi var ganska lik varandra på några bilder, och efter en stund fick vi en komentar där nån fråga om vi var tvillingar, haha, så tydligen nån mer som tyckte som vi. :)
















superkul kväll, måste göras om! :)

jag älskar min sarah<3 / emelie

Sarah Bella Nordgren <3
JAG ÄLSKAR DIG!
lugnt världens bästa tjej. klår allt, nu ligger hon och snurrar runt här på golvet.
" haha, jag snurrar runt! :D.. emelie, kan du platta håret på mig då? " :D
haha, hon är jätte trött. :) men skit rolig :) därför älskar jag henne så mycket
för hennes bästa humor och sarah, finns bara en sarah! :D
jag älskar dig föralltid gumman, finns ingen som dig bästa vän.
nu ska vi knäppa kort och roligarunt :D
ha det så super bra alla som läser hennes lugnt bästa blogg! :D
kika in på våran också, bellaallabelle.blogg.se men dissa inte den hära bara ;)
jag älskar dig sarah, du är lungt världens roligaste och mest älskade person.
så grymt glad att jag har dig! och så grymt glad över att du är min bästa vän.
massa kramar till dig & till er läsare :D<333333333333333333
/ bara sarahs emelie :D


nattar hos emelie <3

Sitter här hos världens bästa Emelie. Vi har tagit med oss täcken, kuddar, dricka, godis, kameran och alla andra saker som kan behövas upp till ett tomt rum på övervåningen i hennes hus. För här ska vi sova inatt! Blir väll en hel del blogg då antar jag, och en massa prat och fotning. Så härligt att va med Emelie, för vi har alltid kul ihop, och det är så lätt att prata med na, om allting. Om det fanns ett pris för världens bästa vän, så skulle hon helt klart få det. :) Lägger nog in kvällens bilder senare, nu ska vi ta och hitta på nått. pussheyy.


jag&emelie <3


♥SARAHEMELIE♥

Nu tar jag och kastar mig in i duschen,
för Emelie kommer om en stund! :)
Min myspysiga brud som jag älskar till tusen! <3


Emelies och min blogg, den tycker jag verkligen ni kan ta er en titt på! :)
http://bellaallabelle.blogg.se/



bästavän!


help please

Just skickat ett hjälpmeddelande till blogg.se angående min statistik, jag kan inte och har aldrig kunnat se den. Alltså ingen aning om hur många besökare jag har osv. Skulle vara kul att veta, så hoppas på hjälp snarast. Nån som har liknande problem?

tjugosjunde oktober

12 idag vaknade jag. Vill inte vända på dygnen igen! Jag är väldigt duktig på att göra det så fort vi har lov. Får försöka lägga mig i tid ikväll. :) Dagen kommer väll troligen spenderas här hemma, om det inte blir att jag träffar Patrik eller Emelie då. Men nu ska jag nog ta och fixa mig lite lunch.
Hungrig tonåring = lättirriterad tonåring. Utifall datan skulle hänga sig, då vet man aldrig vad som händer om jag är lite sur. ;)


gammal bild, med världens utväxt, haha, ja ni ser juh själva.

the truth about me ;)

Nu ska jag vara lite ärlig här och skriva en lista på saker som du kanske inte visste. Det är saker som är helt sanna, saker om mig&mitt liv, så enjoy.
1. jag är mörkrädd, men trivs endå i mörker.
2. när jag behöver prata av mig så pratar jag med emelie, hon förstår så bra.
3. när jag förlorar i tvspel är jag livsfarlig, kan seriöst ta död på nån då. fråga bara patrik..
4. musik är det bästa jag vet, men ibland vill jag bara ha helt tyst, så jag slipper bli påverkad av musiken och tänka på saker som har med den att göra.
5. jag är oftast väldigt osocial på msn eftersom jag är helt inne i att blogga eller redigera bilder.
6. det finns inte ord för hur svartsjuk jag kan vara ibland.
7. jag kan nog ses som väldigt bortskämd, men jag ser inte mig själv som det.
8. jag hatar när folk bossar över mig, jag vill leva efter mina egna regler. just det skapar många bråk mellan mig och mina föräldrar, jag går emot det dom säger och gör som jag vill, inte för att starta nån jävla revolution, utan för att jag anser att jag har rätt, helt enkelt.
9. när jag blir arg sätter jag på låten "hollywood whore" och skriker allt vad jag orkar till den.
10. jag blir ofta förkyld. troligen för att jag suger på att klä mig varmt när det är kallt ute.
11. jag tycker inte att jag sjunger dåligt, men när nån säger att jag sjunger bra så säger jag emot.
12. när jag står på scen lever jag på riktigt, finns ingen bättre känsla än att vara in the spotlight.
13. jag började lyssna på michael jackssons musik efter hans död, tidigare hade jag bara hört några låtar.
14. för det mesta gillar jag inte svensk musik, men en del svenska låtar träffar mitt hjärta med full kraft och förklarar så bra hur jag känner att jag inte kan förstå det själv.
15. jag skriver inte dagbok, bara skriver av några meningar om hur jag känner ibland, för då är det lättare att fatta hur jag mår.
16. förr var jag helt lost och visste inte vem jag var, jag mådde dåligt ofta och trodde aldrig jag skulle träffa den riktiga kärleken och få vara lycklig. men så gjorde jag det endå, och nu är jag lyckligare än jag nånsin varit.
17. shopping är ett stort intresse, och det finns gånger jag önskat att jag vore rik, så jag kunde köpa det jag ville ha. annars anser jag att jag har det bra utan några stora summor pengar.
18. ärlighet är viktigt för mig, jag hatar verkligen när nån berättar vidare en "hemlis" jag har sagt.
19. jag har lärt mig att tycka om mig själv, tack vare patrik. förr hade jag världens sämsta självförtroende, tyckte att jag var kraftig och skämdes för att gå i bikini och så, men nu är jag nöjd med mitt utseende, trivs med mig själv. jag är juh omtyckt av dom jag älskar, mer behövs inte.
20. jag älskar verkligen patrik, mina vänner och familjen, ni lyser upp min väg när det ser som mörkast ut. ni är guld värda. ♥


ignorance & she's the one

Sitter här och myser med musik, också tänkte jag att jag kunde lägga in en dagens låt. Men det får faktist bli två låtar idag, för jag ville ha med en lugn låt, och den jag hade tänkt som dagens låt är inte nån sån där myspyslåt, så då blir det två.

Paramore - Ignorance


också en mjukis (: Robbie williams - She's the one

Hold on, be strong.

Det finns några tjejer i min omgivning som jag tror behöver dessa ord just nu. Var stark! Bättre tider kommer. Låt inte kärleken hålla er borta från att leva livet. Ni vet att ni en dag träffar en kille som behandlar er som ni förtjänar att behandlas. Nån som finns där för er. Killen i era liv. Ett brustet hjärta kan vara svårt att laga, men det går, var starka, så starka som jag vet att ni är. Ge inte upp för nån som behandlar er fel. Life goes on, det är inte lätt, men ibland kan den svåra vägen faktist vara den bästa. Ni klarar det, jag vet det. Keep holding on.


24 oktober

Nu drar jag strax hem till Patrik.
Ska bara käka, också tänkte jag lägga upp en liten dagens. :)

mörkblå jeans - h&m
svart linne - h&m
grå kofta - gina tricot


This is halloween

Snart är det halloween, och jag kan knappt vänta! Fan va mysigt.
och vilken låt passar bäst på halloween om inte den här? ;)

Orginallåten kommer egentligen från filmen Nightmare before christmas,
men jag tycker Marilyn Manson's version är bättre. <;


hur ska ni fira halloween? jag tror jag har en  idé om vad jag ska göra.. (:
bild från google.

ny vinterjacka!

Blev en sväng in till stan igår och köpte ny vinterjacka, skitnöjd! :)


Den kostade 999kr och är från Team Sportia.
Fanns även i svart, men jag gillade den vita bäst. ;>

liten runda med kameran




waiting for you call

Sitter här med världens bästa fall out boy-musik i högtalarna och väntar på att Patrik ska ringa. Det är minst hundra grader varmt i mitt rum och blogg.se går mig om och om på närverna genom att hänga sig, hela tiden. Blir troligen att se Lyxfällan på tv sen vid 9. Mamma tycker jag borde vara med i det, för jag har ett sånt jävla shoppingberoende och bränner alla mina pengar såfort jag får dom, men det är inget beroende, bara nått kul att göra, och vad ska jag annars med pengarna till? ;) puss


20 oktober 2009

Tjena. Just käkat en snabb lunch. Ragg(ar)munkar, eller potatisplättar, med andra ord. Tänkte sätta mig och redigera lite bilder nu, har hur många som helst som är tråkiga och oredigerade. Sen nån dag kanske jag plockar med mig nån av kompsiarna ut en sväng och fotar. Det är juh ganska fint med frosten på träden och marken på mornarna, så det kan juh bli bra bilder. Men kylan är juh en annan sak. Jag hade på mig dubbla mjukisbyxor, t-shirt, den varmaste tjocktröjan jag kunde hitta, vinterjacka, mössa och vantar, när jag var ute i lördags, endå frös jag så jag skakade. Fast jag var juh sjuk då med, så det berodde väll lite på det också.


bild tagen i somras.

Upside down

Just try to walk in my shoes. inte ens jag klarar det.
Hemma och är sjuk, endå är allt upp&ner och fel håll och full fart. Hänger inte med själv. Egentligen bara går jag här, får ingenting alls gjort, men jag har så mycket att tänka på, och så mycket jag borde göra, att jag inte orkar med det, får inget grepp om det. Och hostar gör jag, all the time, och snorar och fryser. Ja, jag känner mig verkligen som en riktig skönhetsdrottning just nu.

Men i morron får vi se, kanske tillbaka till skolan, om jag mår bättre. Annars blir det juh ännu en sån här dag ensam hemma. Man går här som nån jävla zombie! Det finns helt enkelt för mycket tid till att tänka på saker när man är ensam, så mycket tid att man inte vet vad man ska göra med all jävla tid, så jag går här och är jätterastlös. Funderar på att våga mig på att göra milkshake, fast jag vet att jag blir lite smått illamående av det, men bara för att göra nått! Gå ut tänker jag juh inte göra, svinkallt, jävla vinter.

Och patrik har det full rulle med träning och mig och allt.
Världen är upp&ner just nu.


tror ni mig om jag säger att jag vill ha sommar? ,_.


Monster

Skillet - Monster

Hörde den första gången för ett tag sen när Patrik visade den för mig, just då tyckte jag inte den var så bra, gillade en annan skilletlåt från samma album bättre, men efter att ha lyssnat några gånger så fastnade jag för den här. (:

Modeshow

Trött? Nejnejnejneeej, inte alls! Puh, jag orkar knappt stå upp. Man kanske inte tror det, men man får en jävla träningsverk av en modeshow. Men det var helt klart värt det, superkul juh! Bilder kommer lite senare, har inte krafter till att lägga in dom idag. Efter modeshowen började jag känna mig trött&hängig, och nu sitter jag här och mår illa, har ont i magen, ont i huvet, ont i halsen, hostar, är lite täppt i näsan och helt slut i kroppen. Kommer säkert åka på världens förkylning, men det vägrar jag! Aldrigaldrigaldrig att jag blir sjuk igen, det kommer juh och går lite hela tiden. Aja, nu går jag och lägger mig, funderar på att ta en dusch före, men då är väll risken att jag somnar i duschen. Gonatt!


patrik <3

Stronger

Patrik sover här inatt. <3
_______________________

very sorry för gårdagens inlägg när jag var på dåligt humör, men ibland måste man juh bara försöka få ur sig alla känslor. haha, de flesta tänker väll nått i stil med "men ååh, palla läsa om en liten fjortonårings alla problem", men mina känslor är en del av mig, alltså en del av bloggen. whatever, mår bättre idag, men inte helt bra. men saker löser väll sig, i guess? aja, fight for what's right. inte låter jag mig bli nedtryckt av dåliga dagar, inte alls.
"looking back making me stronger, my despair makes me live longer."
_____________________________________________________________

och den textbiten är från just den låten jag har valt till dagens låt.
dead by april - stronger

love it. dead by april's låtar väcker många känslor, dom sjunger om precis rätt saker. att leta upp dom på spotify/youtube och lyssna på nån låt med dom är hur enkelt som helst, så det är nått du borde göra. förutom stronger så tycker jag att några av deras bästa låtar är;
losing you, what can i say, promise me, sorry for everything och carry me.
(alla tipsen är länkade till youtube, bara att klicka på dem.)

7 months together

Hallådär. Sitter här vid mammas dator, just duschat och gjort mig i ordning. Ska dra in till bilda halv 7 och träffa Jamina och rockskolebrudarna, blir att planera inför modeshowen på torsdag som vi ska vara med i. :) Är hur nervös som helst inför den! Men det ska nog gå bra endå, hoppas jag.

Patrik har varit i Skåne hela helgen, så jag saknar han en massa, men i morron kommer han äntligen hem! Vi har föresten varit tillsammans i 7 månader idag. :) i love you baby. ~




tummen upp för paintbilder. ;)


bloggtips

http://lisaarmandt.blogg.se/

En häftig tjej med en egen stil. Du blir mitt bloggtips den här gången. :)
Designen är hur snygg som helst och många roliga inlägg med fina bilder.
Besök hennes blogg HÄR. Det är helt enkelt ett måste att åtminstone kika in. (:

it brings you up and knocks you down, all at the same time.

Från botten, till toppen och till botten igen. Så har mitt humör gått idag. Sov förjävligt inatt. Vaknade flera gånger, en gång av att jag drömde en mardröm, kommer inte ihåg vad den handlade om, bara att jag vaknade och var livrädd och jätteledsen. Lyckades i alla fall somna om. Klev upp vid 10 i morse, blev på bra humör, för saker som inte var så bra hade fixat sig. Men nu är humöret i bott igen, ingen komentar varför. Ska väll försöka få tag på Patrik som är i skåne, fy vad jag saknar honom. ♥


Tomorrow

Europe - Tomorrow

Hade lite problem att välja mellan den här och en Breaking Benjamin-låt, men eftersom vi sjöng den här på rockskolan igår så får den bli dagens låt. Texten är fin och jag bara älskar låten. Förhoppningsvis kan det kanske, kanske, kaanske bli att jag sjunger den här nån gång och nån filmar, så jag lägger ut videon på youtube, och sen här på bloggen, men bara kanske. Den är så fin!

praotorsdag, don't lose hope

Tog bussen med Patrik till stan igår och gick på Amore och käkade pizza. Mmmmums. (: Rockskola på verkstäderna efteråt, sjöng låten Tomorrow av Europe. Sjukt fin låt! Men mer om den när jag tipsar om låtar senare. Sov hos Patrik inatt. Klockan 6 i morse gick alarmet på mobilen igång, vi tröck av det och somnade om. Vaknade sen klockan 7, fick världens panik och stressade runt och gjorde oss i ordning. Bussen gick nämligen 7.05, ungefär. Och såklart missade vi den. Vi skulle juh till praoplatserna, och det gick inga fler bussar in till stan, men som tur var så var Lars snäll och skjutsade oss. Och när jag endå är inne på ämnet prao; jag har inte lyckats byta praoplats än. Men ska! Hoppas att kunna hamna på Kuriren eller hos en fotograf.

Ikväll blir det väll plugg, antar jag. Förhoppningsvis hinner jag träffa Patrik en snabbis också. Det är liksom sista chansen, för tidigt i morron bitti åker han till Skåne på landslagsläger i brottning. Och han blir borta hela helgen, så jag kommer (som vanligt när han är borta) att sakna ihjäl mig. Men jag får bita ihop och stå ut. Kanske drar till Söderala med Emelie. Det är juh alltid trevlans att träffa henne. (: Och söderalabor är det väll inte heller nått fel på. (;


sjuuuu månader på söndag, and i really can't wait.


Breathing your love.

Är på dåligt humör.. vet inte varför. Bara är det. Kanske delvis för att jag knappt kommer få träffa Patrik mer än i skolan. Visst, det är juh ganska många timmar tillsammans i skolan, men det är juh skillnad på att vara i skolan och att vara hemma. Man har juh t.ex inga lektioner hemma och där finns inte heller några lärare som klagar på att vi är upp i varandra hela tiden. Suck, fan vad jag saknar dig! Jag får väll försöka överleva. Försöka, sa jag.


The silence

Dagens låt; Mayday parade - The silence

Hörde det här bandet för första gången idag och fastnade för den här låten på en gång. Texten är grymt fin och stämmer bra för någon som blivit dumpad. Självklart värd att lyssna på även för dom som inte blivit dumpade. Sök på Mayday parade på spotify (eller på youtube om du inte har spotify) och lyssna på låtarna från albumet Anywhere but here, många bra låtar med fina texter.


Citat. ~

Svartsjuka;
"det går över och kommer tillbaka, lite som med mensverk."
Det är väll endå ganska sant..?

I want you to need me.

Yes, it hurts. Just learn to live with it baby.
Vilken dag alltså. Patrik sov hos mig inatt, supermysigt. Hur trött som helst i morse, men hade ganska softa lektioner endå. Glömde gympakläder hemma, men lånade Linnéas shorts och Simons tröja, så kunde vara med endå. Vi hoppade höjdhopp. 1.15 m klarade jag, sen rev jag på 1.20. Shit, har inte hoppat höjd sen typ.. 5:an, så kan väll kanske inte förvänta mig bättre heller. + att jag aldrig varit något proffs på friidrott precis. Men jag tror 1.15 är på vg-nivå, har för mig hon sa nått om det. Ganska kul dag i alla fall. På svenskan fick jag reda på att jag fick MVG på uppsatsen! Puss på det, säger jag bara. ;)


gillar bilden. ;o och älskar jennifer. (:


Dagens låt. ~

Rise against - Prayer of the refugee

musikvideon funkade inte att lägga upp på bloggen,
så tog den här videon med texten till i stället, + att det är låten drones efter också.
äsch, love it, vafan. ;*


Bloggtips

http://zvenzon.blogg.se/

Jag diggar din blogg jag, och det är just därför du blir mitt bloggtips den här gången. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, du har liksom en sån där blogg som man fastnar för, helt enkelt. Folk borde åtminstone ta sig en titt tycker jag!

i miss you. ♥

Ni vet inte hur trött jag är! Urk.. plus att jag har ont i huvet också. Javetjavet, det är juh toooppen att sitta vid datorn när man har det, verkligen. Nejmen, jag sätter mig nog och läser en stund, känns som jag behöver ta det lite lugnt. Inte för att jag har gjort så mycket mer än tagit det lugnt idag men.. jag känner mig stressad. Vet inte varför. Men jag fick juh inte svenskaläxan gjord tidigare, eftersom jag var med Jennifer i stället, så då kan jag göra den nu, hade jag tänkt. Hörs, puss.


fyfan vad jag saknar patrik! tur att han kommer hem i morron. ♥

Jennifeer. <3

Snygging är här. (: Blir nog att fota och så. Och käka bullar&muffins såklart. ;)

grr. (:


lugn lördag

Tjaba. Just dragit på mig tights och en tunika, ska in till stan och välja tapeter till rummet. Har tänkt mig något brunt, tror jag. Lägger väll in en bild på tapeten senare. (: I eftermiddag blir det nog bara ta det lugnt. Emelie & Anna är i valbo och shoppar, och Patrik är på brottartävling typ 40 mil härifrån, så jag tar väll kanske en promenad med lurarna och sätter mig med svenskaläxan efteråt. Palla skolan, säger jag bara.


EMELIE♥SARAH

Jag älskar dig Emelie, du är så fucking underbar! ♥


två bilder från idag. fler kommer, ska bara hinna redigera dem. (;


emeliemayoor

Gissa vem som är här? MIN EMELIE SÅKLART! :D
vi ska dra till ica och köpa godis, sen ut och fota. myys. <3


DANCE FUCKER, DANCE!

Fyfan vad jag saknar Emelie!
Men som tur är så drar jag till Ljusne om ett tag och är med na. ;)
Men som tur är så kommer hon hit! :)
Grr på dig.


Praoo.

Hallå. Ska dra till bussen om en kvart. Det är prao idag juh. Inte taggad alls, orkar inte helt enkelt, men måste. Blir lite tjatigt med bussen också. Först bussen till stan nu, sen bussen tillbaka förbi sandarne och till ljusne, sen bussen tillbaka från ljusne in till stan. Ska juh iväg och klippa mig och färga håret vid 5, så måste tillbaka till stan. Det är frost ute, så jag funderar över att inviga min nya mössa. Har liksom en känsla av att jag kommer frysa häcken av mig på busshållsplatsen.