Patrikhelg. ♥

Hela helgen tillbringades hos Patrik. Lördagkvällen var vi ut en sväng till stugan och sen ut och grillade, det var sjukt mysigt. Annars har vi inte gjort speciellt mycket, mest slappat. Drog in på rockskolan idag klockan 2, sen hem och fortsatte städa ut saker ur rummet. Har kommit igång lite nu, fått ut alla saker. Utom datan då, den får jag ha kvar några dagar till som tur är. Men sen kan ni juh räkna med lite dålig uppdatering ett tag. ); Nu blir det i alla fall lite plugg, kan juh behövas.

Har i alla fall börjat planera. Med andra ord: Kalender. Skriver in alla prov, läxor, rockskoleträffar, när jag bestämt med någon kompis eller patrik osv. Antar att det blir mycket med rummet nu också, kommer bli så nice när det blir klart! Men i alla fall, med en kalender kan jag juh hålla någolunda koll på när jag är uppbokad och inte. Vilket gör det enklare att veta hur många dagar jag har på mig att plugga och så. För en gångs skull har jag faktist åtminstone lite koll på mitt liv.
Tummen upp för det. (;


Kommentarer
Postat av: D E L L A

sv; haha okej ^^

2009-09-27 @ 23:38:40
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: D E L L A

sv; ja riktigt mysigt :D!

har du höstshoppat än?

2009-09-27 @ 23:53:12
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: D E L L A

sv; Oh, okej :)

Mja, har inte gjort det. Skulle nog inte behöva det heller förutom ett par skor. Annars så tar jag på mig en vanlig bekväm tjocktröja, halsduk & tummvantar så får det räcka! Använder inte jacka på vintern heller fast jag köpte 4 nya förra året använde en 2 gånger, så i år jag sparar mig en massa pengar. :)

2009-09-28 @ 00:01:30
URL: http://dellas.blogg.se/
Postat av: emelie

min fjortis :D

tihi, du är finast

2009-09-28 @ 12:09:05
URL: http://emeliemayor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback